Email

tuija.humberg(at)humberg.fi

Tilitoimisto-Humberg_logo

Soita!

+ 358 40 837 8166

Tilitoimisto Humberg

Kokemuksia

”Nyt kun taipaleemme on kestänyt jo vuosia, sanon edelleen ylpeänä ”Minulla on maailman paras kirjanpitäjä!”

Kokemuksia & asiakkaidemme kommentteja

{

Tilitoimisto Humberg on ollut mukanamme alusta alkaen. Yrityksen perustamisessa ja käynnistämisessä Tuija oli meille korvaamaton oikea käsi. On ollut suuri helpotus ja apu huomata, että tilitoimisto Humberg on pystynyt auttamaan meitä niin hankalissa hetkissä kuin liikevaihdon jyrkän kasvunkin hetkinä. Ammattitaitoa, kylmähermoista ongelmanratkaisua ja toimimista ihmisenä ihmiselle! Arvostan todella paljon.

Toimitusjohtaja Jukka Puustinen

Puhla Oy, terveydenhoitoalan tukkuliike,

{

Hammaslääkäriasemamme Porvoossa ja Loviisassa eivät pyörisi niin jouheasti kuin ne nyt pyörivät, ilman tilitoimisto Humbergia. Maksuliikenne, tilitykset, henkilökunnan palkat, neuvonta ja suunnittelu ovat vain muutamia meille tärkeitä asioita, joita Tuija toimistonsa väen kanssa on jo usean vuoden aikana hoitanut.

HLL Sari Puustinen, toimitusjohtaja

Hammaslääkäriasema Fixora Oy

{

Päteväkin yrittäjä saa toteutettua ideansa vain oikeanlaisella taloushallinnolla. Kun aloimme käyttämään Tilitoimisto Humbergin palveluita totesimme pian, että kyseessä on aivan omaa luokkaansa oleva tilitoimisto.

Tuijan kanssa on mukava työskennellä, hän tuntee ammattinsa erinomaisesti, tämän huomaa hänen toimistaan. Kysymyksestä riippumatta, jos vastausta ei ole antaa heti, hän aina tietää, mistä asian saa selvitettyä.

Todellinen yrityksen tukipilari.

Kai Huikuri

Alfamark Group

{

Olemme tehneet Tuijan kanssa yhteistyötä jo 3 vuotta. On mahtavaa, kun voi kysyä neuvoja asiaan kuin asiaan, ja niitä saa nopeasti. Hommat hoituu ajallaan.

Jouni-Haarala

Jani Vihervuori

GoBananas Finland Oy

{

Vuosia etsin juuri sitä oikeaa, kahlasin rapakossa. Kun kohtasin Tuijan, tajusin heti että tämä nainen on erilainen, tässä naisessa on jytyä! Luottamus rakentui nopeasti, Tuija teki minuun vaikutuksen ammattitaidollaan. Nyt kun taipaleemme on kestänyt jo vuosia, sanon edelleen ylpeänä ”Minulla on maailman paras kirjanpitäjä!”. SUOSITTELEN!

Lille

RaksaTytöt

{

Useiden vuosien kokemuksella voin todeta, että Tilitoimisto Humberg Oy:ssä asiat hoidetaan ajallaan ja sovitun mukaisesti, itse voin huoletta keskittyä omaan hommaani yrityksissäni ja mikä parasta, voin nukkua yöni rauhassa.

Tuija on hyvä jätkä!

Jouni-Haarala

Jouni Haarala

Roihupellon Autokorjaamo Oy / Pellen Paja Oy / ALH Asennus Oy

{

Tuija on pitkänlinjan taloushallinnon yrittäjä, jonka osaaminen on todellista pro-luokkaa. Omien asiakasyritystensä kautta hän pääsee aitiopaikalta seuraamaan yhteiskunnan elinkeinorakenteen eloa, nousuja, laskuja ja ylipäänsä muuttumista ja minusta se on todella mielenkiintoinen asetelma.

Pia_LehtoHalonen

Pia Lehto-Halonen

Varatuomari
HELsome Oy

{

Aiemmin meillä oli kirjanpitäjä, jonka osaaminen ja tietotaito rajoittui vain kirjanpitoon. Ollaan tehty nyt muutama vuosi Tuijan kanssa loistavaa yhteistyötä ja on selvää, että pätevä yritystalouden asiantuntija tuo paljon hyötyä yritykselle. Suosittelen ehdottomasti käyttämään Tuijan osaamista yrityksen talousasioiden konsultoinnissa. 

Jussi Lempiäinen

CEO
Kinghill Advertising Oy

{

Olen toiminut yrittäjänä suurimman osan työelämääni eli noin 30 vuotta.
Kirjanpito on aina kuulunut enemmän tai vähemmän toimenkuvaani, kuitenkin enemmän kuin toivoisin.

Siirsin taloushallintomme kokonaisuudessaan noin kaksi vuotta sitten Tuijan hoidettavaksi ystäväni vahvan suosituksen kannustamana. Kannatti, Tuija otti tehtävät, vastuut ja minun näkökulmastani paineet saman tien itselleen.

Tämän päälle Tuijalta tuli muutama loistava, aiemmin keksimättä jäänyt oivallus yrityksemme eduksi.
Tyytyväinen? Enemmän kuin ikinä.

Timo Lahdensivu

Toimitusjohtaja
AWARE APPLICATIONS OY

Millainen ongelma tai muutostoive on edessäsi?

Kerro tilanteesi ottamalla yhteyttä!