Email

tuija.humberg(at)humberg.fi

Soita!

+ 358 40 837 8166

Tilitoimisto Humberg

Kokemuksia

“Nyt kun taipaleemme on kestänyt jo vuosia, sanon edelleen ylpeänä ”Minulla on maailman paras kirjanpitäjä!”

Kokemuksia & asiakkaidemme kommentteja

{

Päteväkin yrittäjä saa toteutettua ideansa vain oikeanlaisella taloushallinnolla. Kun aloimme käyttämään Tilitoimisto Humbergin palveluita totesimme pian, että kyseessä on aivan omaa luokkaansa oleva tilitoimisto.

Tuijan kanssa on mukava työskennellä, hän tuntee ammattinsa erinomaisesti, tämän huomaa hänen toimistaan. Kysymyksestä riippumatta, jos vastausta ei ole antaa heti, hän aina tietää, mistä asian saa selvitettyä.

Todellinen yrityksen tukipilari.

Kai Huikuri

Alfamark Group

{

Vuosia etsin juuri sitä oikeaa, kahlasin rapakossa. Kun kohtasin Tuijan, tajusin heti että tämä nainen on erilainen, tässä naisessa on jytyä! Luottamus rakentui nopeasti, Tuija teki minuun vaikutuksen ammattitaidollaan. Nyt kun taipaleemme on kestänyt jo vuosia, sanon edelleen ylpeänä ”Minulla on maailman paras kirjanpitäjä!”. SUOSITTELEN!

Lille

RaksaTytöt

{

Useiden vuosien kokemuksella voin todeta, että Tilitoimisto Humberg Oy:ssä asiat hoidetaan ajallaan ja sovitun mukaisesti, itse voin huoletta keskittyä omaan hommaani yrityksissäni ja mikä parasta, voin nukkua yöni rauhassa.

Tuija on hyvä jätkä!

Jouni-Haarala

Jouni Haarala

Roihupellon Autokorjaamo Oy / Pellen Paja Oy / ALH Asennus Oy

{

Tuija on pitkänlinjan taloushallinnon yrittäjä, jonka osaaminen on todellista pro-luokkaa. Omien asiakasyritystensä kautta hän pääsee aitiopaikalta seuraamaan yhteiskunnan elinkeinorakenteen eloa, nousuja, laskuja ja ylipäänsä muuttumista ja minusta se on todella mielenkiintoinen asetelma.

Pia_LehtoHalonen

Pia Lehto-Halonen

Varatuomari
HELsome Oy

{

Aiemmin meillä oli kirjanpitäjä, jonka osaaminen ja tietotaito rajoittui vain kirjanpitoon. Ollaan tehty nyt muutama vuosi Tuijan kanssa loistavaa yhteistyötä ja on selvää, että pätevä yritystalouden asiantuntija tuo paljon hyötyä yritykselle. Suosittelen ehdottomasti käyttämään Tuijan osaamista yrityksen talousasioiden konsultoinnissa. 

Jussi Lempiäinen

CEO
Kinghill Advertising Oy

Millainen ongelma tai muutostoive on edessäsi?

Kerro tilanteesi ottamalla yhteyttä!