Email

tuija.humberg(at)humberg.fi

Tilitoimisto-Humberg_logo

Soita!

+ 358 40 837 8166

Tilitoimisto Humberg

Tuija Humberg

 “Nykypäivän talousosaaja on reaaliajassa, osaa katsoa tulevaan ja on integroitunut osa yrityksen talousjohtoa.”

Mentorointi – valmennus – coaching

Minulla on kokemusta niin yksilö- kuin ryhmävalmennuksista

Tilitoimisto Humberg Oy:n yrittäjänä minulla on yli 30-vuoden kokemus taloushallinnosta. 20-vuotta kokemuksesta on tullut yrittäjänä omassa tilitoimistossa.

Taloushallinnossa tykkään erityisesti haasteista, joissa saan käyttää matkan varrella kertynyttä osaamistani. Suurin onnistumisen tunne tulee tapauksista, jotka näyttävät mahdottomilta, mutta saadaan lopulta ratkaistua askel kerrallaan. Vaikeitakin tapauksia lähestytään positiivisuuden kautta.

Henkilökemiani toimii parhaiten niiden yrittäjien kanssa kenen haalareista löytyy laastia ja kädet on kyynärpäitä myöten rasvassa.

Käytännön kokemusta olen kerryttänyt insinööritoimistossa työskentelystä ja perheestä löytyvästä rakennusalan yrityksestä, jossa olen toiminut tiiviisti mukana. Oman yrityksen kautta olen oppinut tuntemaan rakennusalan termit sekä ymmärtämään ja reagoimaan alan nopeisiinkin suhdannevaihteluihin.

Kun en ole taloushallinnon ja numeroiden ääressä, minut löytää opiskelemasta uutta; tällä hetkellä opiskelen ravitsemustieteitä.

Millainen ongelma tai muutostoive on edessäsi?

Kerro tilanteesi ottamalla yhteyttä!