Email

tuija.humberg(at)humberg.fi

Tilitoimisto-Humberg_logo

Soita!

+ 358 40 837 8166

Blogi

Yrittäjänkin kannattaa välillä pitää lomaa

14/02/2020

Vuosi sitten lähdin mukaan Finagon onniprojektiin. Tässä projektissa oli tarkoitus siirtää tilitoimiston asiakkaat täysin sähköiseen maailmaan. Silloin päätin, kun projekti päättyy pidän kesäloman ja se vietetään jossain lämpimässä paikassa. Nyt olen sillä ansaitulla lomalla tällä Meksikossa.

Liian usein me yrittäjät jätämme lomat väliin tai pidämme sitten joskus, kun on aikaa. Yleensä siinä käy niin, että sitä aikaa ei jostain syystä koskaa tule. Minulle on myös aikoinaan käynyt juuri noin. Olen kuitenkin oppinut, että välillä on hyvä nollata työasiat, viettää viikko tai pari lomaa sen jälkeen on taas täynnä uutta energiaa.

On minulla sen verran tuo yrittäminen veressä, että olen täällä lomalla suunnitellut kaikkea uutta ja yrittänyt miettiä miten kehittäisin omaa toimintaani niin, että palvelisin omia asiakkaitani entistä paremmin.

Kulunut vuosi on ollut haasteellinen, kun vanhasta järjestelmästä siirrot uuteen järjestelmään on pitänyt tehdä lähes kokonaan työajan ulkopuolella. Ohjaustiedot ovat nyt kunnossa ja tilitoimistomme voi palvella asiakkaita nykyaikaisilla työvälineillä ja voin aidosti suositella myös uusille mahdollisille asiakkaille Finagon procountor taloushallinto-ohjelmistoa. Työmme on palkittu ja se kannatti.

Lomani jälkeen minua odottaakin normaalien rutiinien lisäksi pari projektia mitä jo ennen lomaani kerkisin vähän aloittelin. On tarkoitus käydä läpi parin suht koht ison rakennusliikkeen kirjanpitomateriaali ja siirtää se sähköiseen muotoon nyt alku vuoden aikana. Näin pystyn toimimaan tiiviissä yhteistyössä yrityksen johdon kanssa, kirjanpito on koko ajan ajantasalla. Yrityksen johto voi nähdä reaaliajassa missä mennään ja mikä on tilanne. Toimin ikäänkuin yrityksen talouspäällikkönä ja he voivat ostaa minulta vain niitä palveluita mitä kulloinkin tarvitsevat.

Minun mottoni on:

”Nykypäivän talousosaaja on integroitunut osa yrityksen taloushallintoa”

Tuija-blogi-3

Millainen ongelma tai muutostoive on edessäsi?

Kerro tilanteesi ottamalla yhteyttä!